Mustang 66 is opgericht in 2009.
De samenstelling van de band bestond toen al langer onder de naam 'Het Vervolg'. Onder deze naam hebben we bij verschillende gelegenheden opgetreden waaronder de 9e Nacht van Nuland en de Poptopper in 2009.
In 2009 is een bewuste koersverandering ingezet en sindsdien spelen we voornamelijk nog repertoire uit de jaren '50-'60. Hierbij proberen we de originele sound zo goed mogelijk te benaderen. Onze instrumenten, versterkers en stemmen (ahum) zijn hierop aangepast... 

 Klik op een volgende foto om de andere bandleden te leren kennen.....

Naam: Wim van Lieshout

Rol in de band: basgitaar, Leadvocals en geluidsman.

Favoriete Mustang nummer: oh lonesome me ( in de rock uitvoering)

Instrument: Rickenbacker 4001 en Hohner B2A

Versterking: Bascombo Peavy 400 serie met line 6 Baspod XT.

Ook gespeeld in: First Choice, Het Vervolg, De Mandogitas

 

 

   

Op tien jarige leeftijd ben ik begonnen met muziek op de muziekschool in Oss, waar ik het na twee en half jaar wel had gezien.

Daarna heb ik nog een aantal jaren als slagwerker gespeeld in Drumband DIOS, wat achteraf toch ook niet mijn ding was.

In 1978 werd ik op de Nulandse kermis door mijn huidige muziek maatje Willem Sommers gevraagd om te komen spelen als bassist, waarna mijn Zwager Rien Maas, (toen bassist bij de band Magic), mij de grondbeginselen van het bassen heeft geleerd.

Later nog wat lessen genomen bij Hennie Korsten waarna ik al vlug op het podium te vinden was met de Band 'First Choice'. Jaren hebben we in de regio (en ook daarbuiten) op vele feesten met veel plezier voor de mensen gespeeld. Uiteindelijk gingen we aan ons succes (en het vele optreden) ten onder in 1990.

Hierna heb ik even een paar jaartjes bijgetankt. Totdat mijn muziekmaatje Willem Sommers me vroeg om hem uit de brand te helpen. Het revue gezelschap 'de Mandogitas' zitten plots zonder bassist, en heb ik me bij deze band aangesloten tot 2002.


Vanuit de Mandogitas gaan we door met de band 'het Vervolg'. Tussendoor heb ik nog meegedaan in het koor van de Musical Magdalena, en in 2009 hebben we de band 'het Vervolg' omgedoopt naar Mustang 66, waar meteen voor het huidige repertoire word gekozen ( jaren 60 blijkt toch ons ding te zijn) en zo zijn we met veel plezier weer terug op het podia.

Ook daarnaast ben ik nog actief in de Organisatie van " de Nacht van Nuland" en de Nulandse popquiz de "Poptopper"

Het vastleggen van onze muziek vind plaats in mijn opnamestudio, waar ook onze CD ''back'' opgenomen en geproduceerd is.


Hopenlijk tot ziens bij een van onze optredens !!